Yhteystiedot

Kaiken takana on ihminen: ammattilainen

Tilintarkastajamme toimivat yrittäjän neuvonantajina sekä keskustelukumppaneina monissa eri tilanteissa. He ylläpitävät ammattitaitoaan jatkuvasti kouluttautumalla säännöllisesti muun muassa Suomen Tilintarkastajat ry:n ja kauppakamarin järjestämissä koulutuksissa.

Henkilöstö

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätän vain soittopyynnön

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot

eTilintarkastus Suomi Oy
Y-tunnus 2651530-1

Hallituskatu 13 B
45100 Kouvola

Laskutustiedot:
Verkkolaskuosoite: 003726515301
Operaattori: 003708599126 (Open Text Oy, ent. Liaison)

Onks pakko jos ei vaan haluu? 

On pakko, koska laki. Turhaan tuhlataan kaikkien aikaa kun kaikki tieto on joka tapauksessa sähköisessä muodossa. Täytä lomakkeeseen vaadittavat tiedot, niin katsotaan yhdessä miten voimme olla teille avuksi.

Lomakkeen lähetys ei sido sinua vielä mihinkään, katsellaan ihan rauhassa ja tehdään yhdessä tästä pakollisesta pahasta hitusen kivempi juttu. Jää aikaa keskittyä siihen olennaiseen, eikö niin? Jos haluat jättää vain soittopyynnön, se löytyy tuosta hitusen alempaa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Onko käytössänne sähköinen kirjanpito?*
Tilaa uutiskirjeemme
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ilmoituskanava

eTilintarkastus Suomi Oy on sitoutunut noudattamaan liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, lakeja, ohjeita ja säännöksiä. Meillä on tarkat valvonta- ja toimintaperiaatteet petosten, rahanpesun, terrorismin rahoittamisen ja muiden väärinkäytösten estämiseksi ja havaitsemiseksi.

Mikäli sinulla herää epäilys lainvastaisesta toiminnasta, ilmoitathan siitä meille oheisen linkin takaa löytyvällä lomakkeella? Ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti eikä yksittäisen ilmoituksentekijän tietoja pystytä tunnistamaan.

Tee ilmoitus tästä.