Palvelut - eTilintarkastus

Palvelemme ja neuvomme, kysy rohkeasti

Neuvomme erittäin mielellämme asiakkaitamme kaikissa alamme haasteissa, sillä erinomainen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Tyyliimme kuuluu luvata palvelultamme paljon ja kaiken kukkuraksi pitää lupauksemme. Silti asiakas saa usein enemmän kuin odotti.

Tilintarkastuspalveluissa käytettävissänne ovat kokeneet tilintarkastajat KHT-, JHT-tilintarkastaja Janne Virtanen, HT-tilintarkastaja Tuula Salminen, KTM Karita Ahvonen ja KTM Jaana Kvick.

Meiltä onnistuu kaikki

Tilintarkastukset

 • Yritysten ja yhdistysten lakisääteiset tilintarkastukset
 • Asunto-osakeyhtiöiden lakisääteiset tilintarkastukset
 • Todistukset ja lausunnot

Yritysten perustamiset

 • Hanketarkastukset
 • Yrityksen perustamiset
 • Yhtiömuodon muutokset
 • Veroneuvonta

Yritysjärjestelyt ja verotus

 • Yritysjärjestelyt
 • Kaikki verotukseen ja yhtiöoikeuteen liittyvät asiat
 • Yritystukien hakeminen
 • Yritysrahoituskonsultointi
 • Liikkeenjohdon konsultointi ja muu konsultointi
 • Yrityskauppojen konsultointi (verotus, arvonmääritys, sopimukset, kauppakirjat jne)
Ei kiitos kuittirumballe - Dextella eTilintarkastus

Tilintarkastukset

Sähköisen tilintarkastuksen ohella meidän kautta onnistuu myös aivan perinteinen yritysten, yhdistysten ja asunto-osakeyhtiöiden lakisääteinen tilintarkastus. Tilinpäätöksen tarkastuksen jälkeen lausunnot syntyvät aina hyvän tilintarkastustavan mukaisesti, vankalla ammattitaidolla.

Mikäli tarvitset lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi muita tilintarkastajan asiantuntijalausuntoja, todistuksen osakepääoman maksusta tai yritysjärjestelyissä tarvittavia lausuntoja, älä lähde merta edemmäs kalaan. Meiltä onnistuvat myös nämä.

Etänä ja sähköisesti - eTilintarkastus

Yritysten perustamiset 

Tarjontamme ei lopu siihenkään. Palveluihimme kuuluvat myös mm. kirjanpidon, yhtiöoikeuden ja verotuksen asiantuntijapalvelut, sekä yrityspalvelut, esim. hanketarkastukset yhtiöiden perustamiset, kaupparekisteri-ilmoitukset, yhtiömuodon muutokset sekä kaikki tarvittavat tilintarkastajan lausunnot.

Olemme erinomaisen hyvissä väleissä verokarhun kanssa, joten saat kauttamme erinomaisen hyvää veroneuvontaa vaikkapa arvonlisä-, elinkeino- ja tuloverotukseen sekä henkilö-, perintö- ja lahjaverotukseen liittyvissä asioissa. Vinkkinä kerrottakoon, että esimerkiksi sukupolvenvaihdoksissa verotuksen huomioiminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin.

Ei kiitos kuittirumballe - Dextella eTilintarkastus

Yritysjärjestelyt ja verotus

Verotuksesta puheen ollen, edellä mainittujen veroasioiden lisäksi myös yritysjärjestelyissä verotussuunnittelu on huomattava osa prosessia. Mikäli odotettavissa on liiketoiminnan tai osakkeiden kauppaa, sulautumista, jakautumista, liiketoimintasiirtoa, osakevaihtoa tai yhtiön purkamista, ota puhelin, näppäimistö tai kynä käteen ja ota meihin yhteyttä.

Kauttamme saat myös erityisen osaavaa ja ammattitaitoista konsultointia esimerkiksi yritysrahoitukseen, liikkeenjohtoon taikka yrityskauppaan liittyen. Toisin sanoen, eli summa summarum, voit ottaa meihin yhteyttä kaikissa verotukseen ja yhtiöoikeuteen liittyvissä asioissa. Älä jää näiden kanssa yksin murehtimaan, laitetaan ne kerralla kuntoon!

Onks pakko jos ei vaan haluu? 

On pakko, koska laki. Turhaan tuhlataan kaikkien aikaa kun kaikki tieto on joka tapauksessa sähköisessä muodossa. Täytä lomakkeeseen vaadittavat tiedot, niin katsotaan yhdessä miten voimme olla teille avuksi.

Lomakkeen lähetys ei sido sinua vielä mihinkään, katsellaan ihan rauhassa ja tehdään yhdessä tästä pakollisesta pahasta hitusen kivempi juttu. Jää aikaa keskittyä siihen olennaiseen, eikö niin? Jos haluat jättää vain soittopyynnön, se löytyy tuosta hitusen alempaa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Onko käytössänne sähköinen kirjanpito?*
Tilaa uutiskirjeemme
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätän vain soittopyynnön

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.