Ammattilaisten välistä harmoniaa

Tilintarkastuksen ei pitäisi olla vääntämistä, vaan mukavaa, helppoa ja jouhevaa. Ammattilaisten välistä yhteistyötä. eTilintarkastus on erikoistunut sähköisen kirjanpitoaineiston käsittelyyn. Kytketään siis piuhat yhteen ja aloitetaan työt.

Millainen on hyvä tilintarkastaja ja mistä löydän sellaisen?

Jokaisen kirjanpitäjän luottopakki on hyvä tilintarkastaja. Se, jota voi suositella asiakkailleen. Ilman varauksia. Hyvä tilintarkastaja on tarkka, mutta ei nillitä turhista. Hyvä tilintarkastaja on ystävällinen ja arvostaa muita ammattilaisia eikä aseta itseään muiden yläpuolelle. Hyvä tilintarkastaja ei etsi pelkästään epäkohtia vaan auttaa asiakasta löytämään yhä parempia ratkaisuja.

Hyvän tilintarkastajan löydät eTilintarkastuksesta. Tilintarkastajamme ovat Ammattilaisia isolla A:lla ja heillä on kattavasti kokemusta myös kirjanpitotyöstä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätän vain soittopyynnön

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Etänä ja sähköisesti - eTilintarkastus

e Niinkuin etänä ja sähköisesti 

Se on just näin. Se lain määräämä pakollinen tilintarkastus on mahdollista hoitaa täysin etänä. Ammattilaisemme tarvitsevat vain pääsyn sähköiseen taloushallintoonne ja kaikki tarvittavat dokumentit täydellisen tilintarkastuksen suorittamiseksi.

Kuulostaako liian hyvältä? No hyvä, koska meidän mielestämme tämä on ennen kaikkea asiakkaitamme varten suunniteltu, erinomaisen hyvä, helppo ja joustava tapa tehdä tilintarkastus. 

Mitäs jos juteltaisiin ammattilaisten kesken?

Asiat voidaan tehdä suoraviivaisesti ja yksinkertaisesti. Se on tavoitteemme. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin keskustellaan lisää toimintatavoistamme ja yhteistyöstä!

Onks pakko jos ei vaan haluu? 

On pakko, koska laki. Turhaan tuhlataan kaikkien aikaa kun kaikki tieto on joka tapauksessa sähköisessä muodossa. Täytä lomakkeeseen vaadittavat tiedot, niin katsotaan yhdessä miten voimme olla teille avuksi.

Lomakkeen lähetys ei sido sinua vielä mihinkään, katsellaan ihan rauhassa ja tehdään yhdessä tästä pakollisesta pahasta hitusen kivempi juttu. Jää aikaa keskittyä siihen olennaiseen, eikö niin? Jos haluat jättää vain soittopyynnön, se löytyy tuosta hitusen alempaa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Onko käytössänne sähköinen kirjanpito?*
Tilaa uutiskirjeemme
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kaiken takana on ihminen: ammattilainen - Dextella eTilintarkastus

Kaiken takana on ihminen: ammattilainen

Omalta osaltamme me huolehdimme siitä, että meiltä löytyy niin pätevyyttä kuin kokemusta. Tilintarkastajamme toimivat myös yrittäjän neuvonantajina sekä keskustelukumppaneina monissa eri tilanteissa. 

Tilintarkastuspalveluissa käytettävissänne ovat kokeneet tilintarkastajat
KHT- ja JHT-tilintarkastaja Janne Virtanen, HT-tilintarkastaja Tuula Salminen, KTM Karita Ahvonen ja KTM Jaana Kvick.

Meidän kautta onnistuu kaikki

 • Yritysten ja yhdistysten lakisääteiset tilintarkastukset
 • Asunto-osakeyhtiöiden lakisääteiset tilintarkastukset
 • Todistukset ja lausunnot
 • Hanketarkastukset
 • Yrityksen perustamiset
 • Yhtiömuodon muutokset
 • Veroneuvonta
 • Yritysjärjestelyt
 • Kaikki verotukseen ja yhtiöoikeuteen liittyvät asiat
 • Yritystukien hakeminen
 • Yritysrahoituskonsultointi
 • Liikkeenjohdon ja yrityskauppojen konsultointi

Huolehdimme siitä, että meiltä löytyy niin pätevyyttä kuin kokemusta. Tilintarkastajamme toimivat myös neuvonantajina sekä keskustelukumppaneina monissa eri tilanteissa. Kauttamme saat sähköisen tilintarkastuksen lisäksi paljon muitakin palveluita.